ZC Apartment

ZC Apartment

建築家
Concepto Taller de Arquitectura
位置
Bosques de las Lomas, Mexico City, CDMX, Mexico | 地図を見ます
プロジェクト年度
2020
カテゴリー
アパート
Agustín Garza
製品スペックシート

エレメントブランド商品名
Interior FurnitureCattelan Italia spa
Sunset
Yoda
Indy
Thor
Cloud
Interior LightingFlos
Interior FurnitureArketipo
Marble FlooringCalacatta
Interior FurnitureCamerich
Wood FlooringLalegno

製品スペックシート
Interior Furniture
Cattelan Italia spa さんの Cloud, Thor, Indy, Yoda, Sunset
Interior Lighting
Flos さんの
Interior Furniture
Arketipo さんの
Marble Flooring
Calacatta さんの
Interior Furniture
Camerich さんの
Wood Flooring
Lalegno さんの

ZC Apartment

Concepto Taller de Arquitectura 建築家 として

The proposal of the ZC family apartment, located in Bosques de las Lomas, is to generate spacious spaces, having a double height in the dining room, with wooden panels that surround and guide users through all spaces. A marble soffit that connects the common area and the private area stands out. The blacksmith lattice generates versatility and movement to obtain capacity and adaptation. The materials used reflect elegance and simplicity, contrast, furniture generates a contemporary style as a result.

photo_credit Agustín Garza
Agustín Garza
photo_credit Agustín Garza
Agustín Garza

The architectural project starts from a central corridor that facilitates circulation to the living room and dining room where a marble table and a piece of black fiberglass art stand out as a visual finish. On one side of these spaces you can see the bar and a walking cellar inside a glass box. The sober coloring in gray and white tones creates a neutral and timeless environment, while the chromatic accents in the cushions and accessories maintain a chromatic balance. The main bathroom stands out for its large shower with a tub inside. White marble finishes project elegance while providing high durability and low maintenance.

photo_credit Agustín Garza
Agustín Garza
photo_credit Agustín Garza
Agustín Garza

The strategic distribution of the rooms (main and children), the family room, the living room and the dining room allows users to enjoy the views towards the golf course surrounded by nature. Thanks to sliding doors that facilitate the integration or separation of spaces and storage niches to optimize storage in all areas, the department is practical and functional. LED lighting optimizes electricity consumption, while the indirect light in the soffits, in combination with the natural light that enters through the windows, creates a variety of environments both day and night.

photo_credit Agustín Garza
Agustín Garza
photo_credit Agustín Garza
Agustín Garza

“We wanted all the areas to be lived in, to have good finishes and cozy and timeless atmospheres that do not go out of style over time,” shared the architect Alberto Dana.

photo_credit Agustín Garza
Agustín Garza
photo_credit Agustín Garza
Agustín Garza

Team:

Architects: Concepto Taller Arquitectura

Photographer: Agustín Garza

photo_credit Agustín Garza
Agustín Garza
photo_credit Agustín Garza
Agustín Garza

Materials Used:

Flooring: Calacata marble and La Legno wood
Doors: Verolegno Oak
Roofing: Wooden marimba Verolegno Oak Finish Main entrance hall Marble                Grey wood leather finish  
Interior lighting: Flos
Interior furniture: Camerich, Minotti, Arketipo, Catelan Italia y Poliform

photo_credit Agustín Garza
Agustín Garza
photo_credit Agustín Garza
Agustín Garza

でストーリーを読むEnglishItalianoPortuguêsDeutschEspañolFrançais

注目のプロジェクト
最新の製品
ニュース